0,00
Submenu

Algemene voorwaarden

Art 1

Door het accepteren van een aanbod of het plaatsen van een bestelling, aanvaardt de klant onze voorwaarden met uitdrukkelijke uitsluiting van de eigen algemene voorwaarden van de klant, ook indien deze vermeld zijn op diens bestelbon.

Art 2

De volgende bepalingen hebben specifiek betrekking op een verkoop aan de consument via onze website,  telefonisch, per mail of per fax met Cosy House, zonder dat er op enig ogenblik contact is geweest tussen de verkoper en koper waardoor er sprake is van een “verkoopsovereenkomst op afstand”.

Art 3

Op de website staan de prijzen inclusief 21% BTW vermeld, de verzendkosten worden apart aangerekend indien er geen afhaling in winkel wordt gekozen. 

Art 4

De eindgebruiker verklaart er zich bij deze mee akkoord dat de geplaatste bestelling via de webshop dezelfde waarde heeft als een onderhandse akte. De mail die ter bevestiging van uw bestelling wordt gestuurd zal dienen als onherroepelijk bewijs van bestelling.

Art 5

In onze webwinkel “tafelmode” is elk artikel maatwerk, uitgezonderd de staaltjes. De eindgebruiker verklaart hierbij geen recht te hebben op retour bij een bestelling van maatwerk. Daarom dat wij de klant ook de mogelijkheid bieden om eerst een staal te kopen om zich van de kleur en motief te overtuigen bij twijfel. In onze webwinkel "decoratie" is het borduren gepersonaliseerd en dus ook maatwerk en bijgevolg is ook hier geen recht op retour.

Art 6

Retourrecht van de klant: Wanneer het gaat over de webwinkels “bedmode” en "decoratie", gelden de algemene voorwaarden waardoor de consument het recht heeft aan Cosy House te melden dat hij van de aankoop afziet zonder enige vorm van reden, hij geen boete hoeft te betalen maar dit wel terug stuurt binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag bij levering van het artikel. De klant heeft ook de mogelijkheid om de goederen binnen te brengen in één van onze verkooppunten (afhaalpunten). Weliswaar moeten deze ongebruikte producten in dezelfde onbeschadigde verpakking zitten. Wij weerhouden ons het recht, na controle, de teruggestuurde goederen te weigeren mochten deze niet conform de bovenstaande eisen voldoen. De kosten voor deze retourzending zijn steeds voor de klant.

Wanneer de goederen beschadigd werden tijdens transport moet dit binnen de 2 kalenderdagen na leverdatum gemeld worden. De goederen moeten binnen de 14 kalenderdagen teruggestuurd worden. 

Indien bovenvermelde termijnen voor retour niet gerespecteerd worden, wordt verondersteld dat de goederen voldoen aan de verwachtingen van de klant.

De retourmelding moet worden doorgegeven via office@cosyhouse.be . Verdere info wordt u hierna toegezonden. Maatwerk- of personalisatie artikelen kunnen niet geretourneerd worden. 

Na acceptatie van de retourmelding , wordt de terugbetaling uitgevoerd binnen de 30 dagen na ontvangst van de terugstuurde goederen en dit op de rekeningnummer van de klant.

Art 7

De bestelling wordt steeds met de nodige kwaliteitscontrole behandeld, mocht het toch gebeuren dat er ons iets ontgaan is, wordt er in onderling overleg naar een oplossing gezocht. Het kan zijn dat er in de gecoate tafellakens een kleine oneffenheid zit of een piepklein drukfoutje. Elk tafellaken wordt manueel versneden en afgewerkt, hierdoor kan er een kleine afwijking ontstaan op de opgegeven afmeting. Klachten op afwijkingen van minder dan 3% worden dan ook niet aanvaard. Elke klacht moet ons binnen de 14 dagen na levering of afhaling medegedeeld worden. Behalve bij beschadiging tijdens transport moet dit binnen de 2 kalenderdagen gemeld worden.

Art 8

Bij elk product worden de bijzondere onderhoudsvoorschriften medegedeeld waardoor de klant op de hoogte is gebracht van het specifieke onderhoud. De nodige onderhoudsvoorschriften kan u steeds terugvinden in de webshop.

Art 9

Indien de koper voor afhaling in één van onze winkels kiest, wordt hij telefonisch of per mail op de hoogte gebracht wanneer de bestelling afgehaald kan worden.

Art 10

Dekbedovertrekken, decoratie en tafellinnen zijn uit voorraad leverbaar, indien het artikel (Cosy House is immers afhankelijk van toeleveranciers) niet in ons bezit is, wordt de klant hiervan op de hoogte gebracht. Mocht het artikel niet leverbaar zijn binnen één maand na besteldatum, mag de klant de bestelling kosteloos annuleren en kan er ook geen schadevergoeding aan Cosy House geëist worden, ook niet bij overmacht. Indien de goederen niet op voorraad zijn brengen we u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte en stellen we u een nieuwe vermoedelijke leverdatum voor.

Art 11

Een opgegeven leveringstermijn mag nooit als bindend beschouwd worden tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. De consument kan geen aanspraak maken op een schadevergoeding.

Art 12

Niet afgehaalde goederen worden na 6 maanden terug onze eigendom.

Art 13

Op alle overeenkomsten is het Belgische recht van toepassing. Alle geschillen voortvloeiende uit een overeenkomst tussen Cosy House en de koper, welke niet in der minne kunnen geregeld worden, zullen behandeld worden door bevoegde rechtbank van Mechelen. Wenst u een klacht in te dienen, verwachten wij een aangetekend schrijven waarin u duidelijk uw klacht aantoont. Cosy House verbindt zich ertoe om u binnen de 10 werkdagen steeds een antwoord te sturen op elke klacht.

Cosy House is de handelsnaam van BELNAP BV, Turnhoutsebaan 5 B87, 2110 Wijnegem, België 0032 3 480 11 12 (tijdens de werkdagen tussen 9 en 16u30) office@cosyhouse.be IBAN: BE35 3630 0793 4337 BIC: BBRUBEBB,  BTW-nummer: BE0447.645.694, KBO 0447.645.694.