0,00

We dress your home

Al meer dan 20 jaar biedt Cosy House, specialist in tafelmode, bedmode en sfeerdecoratie, inspiratie om van je huis een thuis te maken. Laat je verrassen door onze originele merken en vind bij ons trendy items als o.a. eigentijdse lichtarmaturen, hippe, budgetvriendelijke horloges, hedendaagse meubelen, gepersonaliseerde huisnummers, seizoenartikelen en unieke geschenken!

Cosy House heeft winkels in de belangrijkste shoppingcentra van België.

Ook voor gepersonaliseerd interieuradvies kan u bij Cosy House terecht. Boek hier uw interieurstyliste.


 

botanical met een twist

De jungle komt binnen in jouw woonkamer. Grote en kleine kamerplanten brengen groen. Dit wordt gecombineerd met accessoires in goud, rose, groen en andere bonte kleuren. Kortom alles kan en mag met een voorkeur voor natuurlijke materialen. Een trend waar men niet naast kan kijken is de verlichtingscombinatie van jungledieren in goud met losse lampen of lampenkappen.

Koop online een cadeaucheque voor één van onze winkels:

afbeelding voor product cadeaucheque € 25,00     
€ 25.00
afbeelding voor product cadeaucheque € 50,00     
€ 50.00
afbeelding voor product cadeaucheque € 100,00
€ 100.00

 

Bekijken

dromen van betere tijden...

Ook uw slaapkamer verdient de nodige aandacht. In onze zomercollectie vindt u tekeningen die spreken, die u doen wegdromen. De meeste zijn uitgevoerd in strijkvrije, hoogkwalitatieve katoensatijn voor de veeleisende slapers onder ons. 

Controleer regelmatig de collectie. Elke maand verrassen wij met ongeziene kortingen. 

Bekijken

Tafellinnen

Cosy House is de maatwerkspecialist in afwasbaar tafellaken en tafelzeil. 

Afwasbaar tafellinnen voor een mooie gedekte tafel met alle voordelen van een tafelzeil. Een feestje met familie of vrienden, niemand zal merken dat de tafel gedekt is met een afwasbaar tafellaken terwijl je je geen zorgen moet maken om vlekken of de mooie eetkamertafel. De meeste dessins zijn verkrijgbaar tot een breedte van 180 cm. 

Ga je voor hippe en trendy kleuren en tekeningen voor de keuken- of tuintafel, dan hebben we een ruime keuze in tafelzeiltjes.

Ook voor klassieke linnen tafellakens  van het Belgische Libecokan je bij Cosy House terecht. 

 


 

Bekijken

Proef onze sfeer