Algemene verkoopsvoorwaarden

Artikel 1

Door het accepteren van een aanbod of het plaatsen van een bestelling, aanvaardt de klant onze voorwaarden met uitdrukkelijke uitsluiting van de eigen algemene voorwaarden van de klant, ook indien deze vermeld zijn op diens bestelbon.

Artikel 2

De volgende bepalingen hebben specifiek betrekking op een verkoop aan de consument via onze website,  telefonisch, per mail of per fax met Cosy House, zonder dat er op enig ogenblik contact is geweest tussen de verkoper en koper waardoor er sprake is van een “verkoopsovereenkomst op afstand”.

Artikel 3

Op de website staan de prijzen inclusief 21% BTW vermeld, de verzendkosten worden apart aangerekend indien er geen afhaling in winkel wordt gekozen.

Artikel 4

De eindgebruiker verklaart er zich bij deze mee akkoord dat de geplaatste bestelling via de webshop dezelfde waarde heeft als een onderhandse akte. De mail die ter bevestiging van uw bestelling wordt gestuurd zal dienen als onherroepelijk bewijs van bestelling.

Artikel 5

In onze webwinkel “tafelmode” is elk artikel maatwerk, uitgezonderd de staaltjes.  De eindgebruiker verklaart hierbij geen recht te hebben op retour bij een bestelling van maatwerk. Daarom dat wij de klant ook de mogelijkheid bieden om eerst een staal te kopen om zich van de kleur en motief te overtuigen bij twijfel.

Artikel 6

Wanneer het gaat over de webwinkel “bedmode”, gelden de algemene voorwaarden waardoor de consument het recht heeft aan Cosy House te melden dat hij van de aankoop afziet zonder enige vorm van reden, hij geen boete hoeft te betalen maar dit wel terug stuurt binnen de 8 kalenderdagen vanaf de dag bij levering van het artikel. Weliswaar moeten deze ongebruikte producten in dezelfde onbeschadigde verpakking zitten. Wij weerhouden ons het recht, na controle, de teruggestuurde goederen te weigeren mochten deze niet conform de bovenstaande eisen voldoen. De kosten voor deze retourzending zijn steeds voor de klant.

Artikel 7

Uw bestelling wordt steeds met de nodige kwaliteitscontrole behandeld, mocht het toch gebeuren dat er ons iets ontgaan is, wordt er in onderling overleg naar een oplossing gezocht. Het kan zijn dat er in de gecoate tafellakens een kleine oneffenheid zit of een piepklein drukfoutje. Elk tafellaken wordt manueel versneden en afgewerkt, hierdoor kan er een kleine afwijking ontstaan op de opgegeven afmeting. Klachten op afwijkingen van minder dan 3% worden dan ook niet aanvaard. Elke klacht moet ons binnen de 8 dagen na levering of afhaling medegedeeld worden.

Artikel 8

Bij elk product worden de bijzondere onderhoudsvoorschriften medegedeeld waardoor de klant op de hoogte is gebracht van het specifieke onderhoud.

Artikel 9

Indien de koper voor afhaling in één van onze winkels kiest, wordt hij telefonisch op de hoogte gebracht wanneer de bestelling afgehaald kan worden.

Artikel 10

Dekbedovertrekken en tafellinnen zijn uit voorraad leverbaar, indien het artikel (Cosy House is immers afhankelijk van toeleveranciers) niet in ons bezit is, wordt de klant hiervan op de hoogte gebracht. Mocht het artikel niet leverbaar zijn binnen één maand, mag de klant de bestelling kosteloos annuleren en kan er ook geen schadevergoeding aan Cosy House geëist worden, ook niet bij overmacht.

Artikel 11

Een opgegeven leveringstermijn mag nooit als bindend beschouwd worden tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. De consument kan geen aanspraak maken op een schadevergoeding.

Artikel 12

Niet afgehaalde goederen worden na 6 maanden terug onze eigendom.

Artikel 13

Op alle overeenkomsten is het Belgische recht van toepassing. Alle geschillen voortvloeiende uit een overeenkomst tussen Cosy House en de koper, welke niet in der minne kunnen geregeld worden, zullen behandeld worden door bevoegde rechtbank van Mechelen.
Wenst u een klacht in te dienen, verwachten wij een aangetekend schrijven waarin u duidelijk uw klacht aantoont. Cosy House verbindt zich ertoe om u binnen de 10 werkdagen steeds een antwoord te sturen op elke klacht.

CONTINENTAL DECOTRADE
Baron Opsomerlaan 60
2500 LIER
03 480 11 12 (tijdens de werkdagen tussen 9 en 16u30)
office@cosyhouse.be

IBAN: BE13 3631 3224 0039
BIC: BBRUBEBB

Cosy House respecteert uw privacy conform de wet   8/2/1992, de wet op e-commerce van 11/03/2003 en het KB van 04/04/2003 betreffende persoonlijke gegevens. De klant heeft ten alle tijde het recht om die gegevens in te zien, te wijzigen of te laten verwijderen.
Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor het afhandelen van de bestelling.
Wij geven of verkopen uw persoonlijke gegevens, met inbegrip van adres en e-mail adres, nooit door aan derden. Hiervan uitgesloten zijn de bedrijven die wij inschakelen voor de uitvoering van onze orders,zoals transportbedrijven.

RSS feed Cosy House - Ondernemersstraat 2 H, 2500 Lier, BelgiŽ - Tel: +32 3 480 11 12 - Fax: +32 3 489 32 74 - BTW: BE 0455 659 874 - info@cosyhouse.be