Laat ons u inspireren!

Cosy House  biedt een mooie en ruime keuze in decoratieartikelen.
Zoekt u een origineel geschenk of een sfeermaker in huis? Dan bent u aan het juiste adres!
Naar iets specifiek op zoek?
Bekijk hieronder welke merken wij ondermeer verdelen:

Lifestyle - Rivièra Maison - PTMD Collection - Light & Living - Hadaya - Zenza - Mars & More - OOZOO - Handed By

Veel meer merken terug te vinden in onze winkels!Lifestyle

Lifestyle94 decoratie Lifestyle94 decoratie

Lifestyle Home Collection is een toonaagevende retailer in Home Living, Decoration en Furniture. = klik en bezoek de website van Lifestyle94

RiviŤra Maison

Rivièra Maison decoratie Rivièra Maison decoratie Rivièra Maison decoratie

Een visie is een idee met de kracht om werkelijkheid te worden. Ons idee is een internationaal succesvol interieurmerk neer te zetten. Een merk met een sterke beleving, een 'way of life' waar genieten een zeer belangrijk aspect is.

Wij willen graag een interieurmerk aanbieden waar een breed publiek een ‘feel good' associatie mee heeft. Exclusiviteit, sfeer en service zijn daarbij de kernwaarden.

 = klik en bezoek de website van Rivièra Maison

PTMD Collection

PTMD Collection PTMD Collection 2016

“If you’re always trying to be normal you’ll never know how amazing you can be”

Daarom heeft PTMD een sterke identiteit ontwikkeld die zich onderscheidt door stoer, sober en sfeervol te zijn. Wij geloven dat luxe hetgeen is wat een simpel interieur verandert in een droomwereld vol warmte, comfort en well-being. PTMD vindt dat deze luxe toegankelijk moet zijn voor iedereen en creëert daarom met haar producten “the million dollar look for less”.

Onze missie is om een brug te slaan tussen design, vakmanschap en toegankelijke luxe ….


PTMD logo = klik en bezoek de website van PTMD

Light&Living

Light & Living Light & Living

Een wereld vol inspiratie, dat wil Light & Living zijn voor haar klanten. Een plek waar u als ondernemer altijd enthousiast van wordt, of u ons nu bezoekt op de internationale beurzen, in onze showrooms of online. Met een actueel assortiment willen we inspirerende woonaccessoires en decoratieve verlichting bereikbaar maken voor al onze klanten, hoe gevarieerd hun smaak ook is.

Cement en beton

Cement en beton

Neutraal en veelzijdig tegelijk

Spraakmakende meubels

Een wereld vol inspiratie, dat wil Light & Living zijn voor haar klanten. Een plek waar u als ondernemer altijd enthousiast van wordt, of u ons nu bezoekt op de internationale beurzen, in onze showrooms of online. Met een actueel assortiment willen we inspirerende woonaccessoires en decoratieve verlichting bereikbaar maken voor al onze klanten, hoe gevarieerd hun smaak ook is.

Light & Living = klik en bezoek de website van Light & Living 

Hadaya

Hadaya lampen Hadaya sfeer lamp

Hadaya
is een Nederlands bedrijf dat sinds 2001 gespecialiseerd is in Egyptische verlichting en interieuraccessoires.

Bijzonder aan de import van de Egyptische verlichting is dat alles zelf ontworpen is. De ontwikkeling van de producten wordt van begin tot eind nauwkeurig begeleid. Met veel passie en overtuiging transformeren we de authentieke Egyptische technieken en ambachten, tot een product wat past in deze tijd.

Zowel de koperen filigraine lampen met typische Hadaya designs, als de mooi gemaakte glaslampen zijn van eerlijke arbeid. Prachtig handwerk van professionele lokale vakmensen. Uniek, sfeervol, stijlvolle vormgeving, met veel aandacht voor detail. Dat is de typische Hadaya design.

Hadaya logo = klik en bezoek de website van Hadaya

Zenza

Zenza lampen 

Since 1993 Zenza designs atmospheric lighting. We create a contemporary interpretation on traditional, oriental lamps. Silver-plated brass with a delicate hole pattern is our signature. Not only does it create atmospheric light, it also dresses your walls in an amazing shadow pattern. We have our own factory in Egypt where we work according to our high ethical standards. We are also very grateful that we can contribute to better life circumstances for the people we work with. 

Hier vind je de onderhoudvoorschriften terug.

Zenza logo = klik hier om de website van Zenza te bezoeken

 

Mars&More


 Mars&More kussens      

Mars & More ontwerpt en distribueer living- en lifestyle producten. Met respect voor mens en milieu ontwikkelen zij mooie collecties die trendsettend zijn in gift- en interieurshops, woninginrichting en tuincentra. Onder het label Back2Nature ontwerpen zij eerlijke producten, gemaakt van zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Deze collectie is niet alleen leuk en mooi maar vooral ook functioneel. Op deze wijze brengt Mars & More op een verantwoorde wijze een stuk natuur terug in je leefomgeving. Een voorbeeld hiervan is de Mars-Mat: een natuurproduct dat op traditionele wijze door ambachtslieden gemaakt wordt aan de kust van Kerala (India). De decoratieve deurmat is niet alleen heel praktisch, maar tegelijk ook een verfraaiing van je huis.

logo mars&more = klik en bezoek de website van Mars & More


OOZOO horloges zijn leuk, sportief, draagbaar en stijlvol

OOZOO timepieces OOZOO timepieces detail

Een prachtige collectie met trendy horloges voor hem, haar en zelfs voor kinderen! Met modebewust in het achterhoofd zijn deze horloges ontworpen, Oozoo horloges zijn leuk, sportief, draagbaar en stijlvol. Met meer dan 400 verschillende horloges in onze collectie en veel variatie in de maat, vorm, stijl en kleur, is er voor ieder wat wils. De collectie omvat veel grotere horloges (tot 52mm diameter), wat op dit moment weer helemaal in!

OOZOO timepieces  = klik en bezoek de website van OOZOO 
 

Handed By

Handed by eco Handed by

Handed By ontwerpt originele lifestyle producten en woonaccessoires, bedoeld voor vrolijke mensen. Onze spullen zijn voor dagelijks gebruik, om op te bergen of juist uit te stallen, aan te kleden en op te vrolijken. In uiteenlopende stijlen en vele kleuren en altijd leuk om te hebben of weg te geven.

Handgemaakt van zo veel mogelijk gerecyclede materialen en met een knipoog naar design. Handed By design is herkenbaar aan de unieke merkstempel in de vorm van een handafdruk. Alles waar onze hand op staat, wordt op een eerlijke manier gemaakt en is gegarandeerd 100% kinderarbeidvrij.

= klik hier en bezoek de website van Handed By

RSS feed Cosy House - Ondernemersstraat 2 H, 2500 Lier, BelgiŽ - Tel: +32 3 480 11 12 - Fax: +32 3 489 32 74 - BTW: BE 0455 659 874 - info@cosyhouse.be